Слънчице изгрей! 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116228)

Слънчице изгрей! 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116228)

Слънчице изгрей! 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116228)

от 3,51 лв 3 оферти
Описание
Книжка за 4—5-годишни деца от предучилищна група в детската градина, част от програмната система „Ръка за ръка. Предоставя:
— Условия за постигане на целите и очакваните резултати, заложени в образователното направление „Природен свят; — Възможности за формиране у детето на представи за растителния и животинския свят, за условията на живот и промените в природата; — Съдържание, структурирано в девет тематични блока: „Златокоса есен, „Плодородна есен, „Къщите на животните, „Зима, „Снежни картини, „Растенията през зимата, „Пролетно пробуждане, „Природни чудеса, „Животът на Земята; — Идеи и варианти за използване на сезонните промени във времето за изграждане на динамични и конкретни представи за растенията и животните; — Възможности за работа с централните илюстрации и с индивидуалния илюстративен материал, за използване на вариативни педагогически ситуации и методи; — Методическа концепция, чрез която детето опознава и обиква природния свят.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^