Солнечный круг, учебник по руски език за 6. клас (ISBN: 9789540119939)

Солнечный круг, учебник по руски език за 6. клас (ISBN: 9789540119939)

Солнечный круг, учебник по руски език за 6. клас (ISBN: 9789540119939)

от 21,60 лв 3 оферти
Описание
Учебникът има ясна структура. Предвиден е за 119 учебни часа при 3,5 часа седмично изучаване на езика. Включва 10 урока, групирани в 5 тематично обособени модула, всеки от които завършва с обобщителен урок Мои успехи. Всеки урок обхваща четирите езикови умения: слушане, четене, говорене и писане.
Уроците са два типа: за нови знания и обобщителни. Уроците за нови знания преговарят, надграждат и разширяват лексиката и граматичния материал, изучени до момента, въвеждат новия материал. Обобщителните уроци Мои успехи следват всеки модул. В тях се преговарят и проверяват лексикалните, граматическите и комуникативните умения, изучени в темата.
След всеки обобщителен урок следва изработване и представяне на проект. В края на учебника са включени 4 урока, посветени на празници и обичаи в Русия и България, които учителят взема според съответствието им с календара.
Учебникът съдържа поурочен дву­езичен речник.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^