Спазвам правилата: Книга за учителя за часа на класа за 2. клас (2015)

Спазвам правилата: Книга за учителя за часа на класа за 2. клас (2015)

от 4,50 лв 2 оферти
Описание
Ново, преработено и актуализирано издание

Методическото ръководство "Спазвам правилата" за 2. клас се развива около интегрираното съдържание в часа на класа. Отново се предлагат добре структурирани теми и учебни задачи, които да покрият всички основни проблеми от целия спектър на обучението по безопасност на движението по пътищата, поведение при бедствия и аварии, пожарна и аварийна безопасност и др. Приоритетни са темите, свързани с обществения транспорт, безопасното пресичане, действията при бедствия и аварии и др. Увеличава се броят на темите, свързани със здравното образование, нравственото и патриотичното възпитание и отношенията в клас. Предложени са нови теми за правата и задълженията на децата, като акцент се поставя върху баланса между права и отговорности. Новите са и темите за подготовка за празника на училището, за уменията и хигиената на учене, за подготовката за лятото и др.

Важно място се отделя на подготовката за празници, където учениците активно си взаимодействат, работят в екипи и осъществяват различни проекти. Важна е и ориентацията към по-последователно включване в практически и автентични дейности, както и към ученето чрез трансфер, където малките ученици прилагат знания и умения в нови педагогически ситуации. Затова всяка тема предлага не само необходима информация, но и дискусии, анализ, решаване на проблеми, рисуване, практическа работа, конструиране и моделиране и др.

Учебната система "Спазвам правилата" за 2. клас се състои от:
учебно помагало
книга за учителя
учебно табло

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2015/2016 г.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^