Спекулативният балон при жилищните имоти в България (ISBN: 9789549619492)

Спекулативният балон при жилищните имоти в България (ISBN: 9789549619492)

от 5,40 лв 2 оферти
Описание
През последните няколко години в България се наблюдава голямо и трайно поскъпване на жилищните недвижими имоти. Закономерно възниква въпросът: доколко това нарастване е обусловено от обективни фактори и доколко - от спекулативни очаквания и прогнози във връзка с присъединяването на страната към ЕС. Разгледано е развитието на жилищния пазар през последните години в контекста на местното, регионалното и глобалното икономическо развитие, както и всички фактори, които му влияят. Използвани са няколко критерия за обективна оценка на ценовите равнища при жилищата и са разгледани перспективите за развитие на пазара.

Проблемите и възможностите пред пазара на жилища (първичен и вторичен) са и остават актуални и в бъдеще. Те касаят купувачите, продавачите и собствениците на жилища; засягат строителите, посредниците, банкерите, застрахователите, анализаторите, както и всички участници в зараждащата се индустрия на недвижимата собственост в Република България.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^