Спиралата на времето и ключът на синхронността (2013)

Спиралата на времето и ключът на синхронността (2013)

от 15,30 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
„Спиралата на времето и ключът на синхронността - шедьовър, който събира наука и духовност, история и политика

Представете си, че Вселената е жива и се опитва да общува с нас посредством синхронността и Закона на кармата.
Представете си, че историята на нашата планета е поредица от повтарящи се събития – цикли, които изграждат Спиралата на времето и ни показват бъдещето.
Възможно ли е днес да ставаме свидетели на осъществяването на древен план, който направлява целия живот на Земята чрез поредица от духовни уроци?

В „Енергийното поле на Вселената, бестселър на New York Times, Wall Street Journal и USA Today, Дейвид Уилкок представи през призмата на най-новите научни открития от XXI век цялостна, непозната досегa картина на Вселената и прогнозира по-добро бъдеще за човечеството.
„Спиралата на времето и ключът на синхронността е следващата стъпка в неговото изследване, където науката и духовността се срещат.
Стъпвайки върху неизменно задълбочените си проучвания и дръзки прозрения, характеризиращи „Енергийното поле на Вселената, този път Дейвид Уилкок поставя ударение върху начина, по който тази тайна наука ни влияе на индивидуално ниво, и ни предлага книга, която има способността да промени живота ни на глобално ниво.
Като се позовава на историята, астрологията и теорията на синхронността, както и на фракталите, духовната геометрия, квантовата физика и редица други изследвания, Уилкок показва, че в Спиралата на времето съществува скрита архитектура. Тя превежда индивидите и нациите през система от просветление, наречено от Джоузеф Камбъл Пътя на героя. В резултат на тази невидима структура историческите събития се случват на шокиращо точни, повторяеми цикли от време.
Цикличността – позната още от календара на маите до съвременната теория на Фоменко – ни дава решението на различни исторически загадки.
Синхронността е ключът, който отваря портите към най-великите мистерии на Вселената – древни и съвременни, за да ни покаже:
- Паралелите между империи, държави, нации
- Връзките между смъртта на някои от президентите на САЩ
- Изумителни разкрития за 11 септември и финансовия колапс, за Федералния резерв и кликата, която управлява света
- Цикъла, който свързва Жана д’Арк с вълненията през 1968 г. във Франция и в Европа
- Социопатите и властта
- Прераждането и Колелото на кармата
- Силата на любовта, прошката и молитвата и нейните конкретни измерения

В книгата „Спиралата на времето и ключът на синхронността Уилкок разглежда синхронността като повече от щастлива случайност: „Синхронността е ключът, който отваря портите към мистериите на Вселената. Синхронността се проявява в колосални мащаби, под съвсем осезаеми форми в циклите на историята – чрез събития, които продължават да се повтарят със завидна прецизност в единици от време, някои от които обхващат хилядолетия.
Можем да променим света!
В света има огромно страдание, а не е нужно да бъде така. Тази книга е може би най-доброто ми усилие досега, за да помогна за пренастройване на световната енергия към позитивност. Негативните сили са тук – да, така е, и колкото повече осъзнаваме кои и какво са те, както и защо се случва всичко това, толкова по-скоро ще се придвижим към планетарната инициация.
„Спиралата на времето и ключът на синхронността предоставя уникална информация, която открива дискусията на много нива и може да ни помогне да осмислим по-задълбочено пробуждането на живата Вселена.
Време е да се измъкнем от пашкула на материализма и да се изцелим от погрешното разделение между науката и духовността.
Вземете своето копие на „Спиралата на времето и ключът на синхронността и се присъединете към революцията!

Дейвид Уилкок
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^