Справочник по химия, физика и математика Ч. 1 (2006)

Справочник по химия, физика и математика Ч. 1 (2006)

Справочник по химия, физика и математика Ч. 1 (2006)

от 13,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиТехнология, Учебник
Езикбългарски
Брой страници334

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В забързаното време в което живеем и глобализирането на света води до нуждата от нови тенденции при използването и предоставянето на специализирана литература в която и да е област от живота ни. Новите тенденции се състоят в това информацията която използваме да бъде така оформена, че да пести време, средства и усилия при намирането и. Това е един от основните катализатори да бъде съставен този справочник. Друг основен катализатор е липсата на подобен справочник издаван в близките години на български език.
Огромният брой химични и физични константи които използваме при обучението и в работата си също повлия за написването на този справочник.
Това е един много полезен справочник отговарящ на изискванията ни за получаване на компактна и обединена информация.
Справочникът е предназначен и би бил полезен за студенти, ученици, преподаватели в университети, учители и научни работници работещи или обучаващи се в областта на точните науки. Справочникът също така е едно много практично помагало за лаборанти, химици, физици, математици и други хора работещи в сферата на химията, екологията, медицината, физиката и др.
Целта на това произведение е да бъде полезено на максимално голям брой хора. Знам, че това ще бъде така и всеки човек имащ отношение към естествените науки ще се възползва от него.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^