Справочник за кандидат-студенти 2005/2006: СУ "Св. Климент Охридски (2005)

Справочник за кандидат-студенти 2005/2006: СУ "Св. Климент Охридски (2005)

Справочник за кандидат-студенти 2005/2006: СУ "Св. Климент Охридски (2005)

от 1,95 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕнциклопедия
Езикбългарски
Брой страници200

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящият справочник е основно помагало за кандидатстващите в най-голямото и престижно висше училище у нас - Софийския университет "Св. Климент Охридски".
В Справочника ще намерите в подреден и синтезиран вид всичко, което е нужно да знаете предварително за едно такова сериозно начинание, каквото е кандидатстването в Университета.
Справочникът се състои от четири части.
В първата част е включен Правилникът за приемане на студенти в СУ "Св. Кл. Охридски" за учебната 2005/2006 г. Тук са посочени условията и специфичните изисквания за кандидатстване, ще се запознаете с процедурата и сроковете за подаване на кандидатстудентски документи и графика за провеждане на конкурсните изпити.
Втората част съдържа програмите за всички кандидатстудентски изпити и придружаващите ги методически указания, помощна литература, примерни тестове.
Факултетите, специалностите към тях и различните департаменти на Университета са представени в третата част.
Четвъртата част съдържа важни за кандидат-студентите указания, списък на шифрите и формите на обучение, макет на кандидатстудентския картон.
Справочникът има за цел да направи пътя на Вашето кандидатстване по-лек. Той ще Ви ориентира колко време трябва да отделите за подготовка и какъв е характерът и видът на изпитите.
Широкият обем от важна и актуална информация прави Справочника полезен както за самите кандидат-студенти, така и за учители, учащи, преподаватели, родители.
Пожелаваме успех на всички участници в предстоящата кандидатстудентска кампания -2005 година!
От съставителите
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^