Справочник за образование и стипендии в САЩ (2003)

Справочник за образование и стипендии в САЩ (2003)

Справочник за образование и стипендии в САЩ (2003)

от 12,00 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕнциклопедия
Езикбългарски
Брой страници254

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Това е първият опит у нас за обобщаване и систематизиране на огромната информация, отнасяща се до възможностите за получаване на стипендии и финансова помощ за обучение в САЩ. Справочникът ще запознае читателите с тънкостите при кандидатстване за пълна стипендия, кореспонденцията с учебните заведения, документите за финансова помощ и тяхното попълване.
Справочникът съдържа данни за множество частни и държавни фондации и организации, както и за университети и колежи, предоставящи финансова помощ на чуждестранни студенти. В изданието са указани броят и размерът на стипендиите, за кои области се предоставят, срокът за подаване на документи, както и подробна адресна информация ­ адрес, телефон и факс, имейл и уебстраница.
За първи път в България се публикува информация за броя на българските студенти в САЩ, разпределени по учебни заведения и щати. Ще откриете интересни класации и статистики, свързани с предлаганата финансова помощ, ще научите каква финансова помощ са получили българските кандидати през последните 4 години и с какви резултати на TOEFL и SAT са успели да се преборят с огромната конкуренция от цял свят.
СТИПЕНДИИ за образование и специализация в САЩ е своеобразно допълнение към справочниците Как се кандидатства в чужбина – I и II том, които съдържат систематизирана информация за 23 страни.
Справочниците са плод на дългогодишно проучване на издателите на списание Образование и специализация в чужбина, което вече четвърта година предоставя на българските читатели актуална информация за обучението в чужбина.
Справочникът ще помогне на кандидат-студентите да се ориентират по-лесно при избора на колеж или университет, а на младите учени и изследователи ­ да намерят финансова подкрепа за реализация на своите проекти.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^