Спрежение на френските глаголи (2001)

Спрежение на френските глаголи (2001)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕзици, Езици, Речници, Учебник
Езикбългарски
Брой страници210

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

С настоящото помагало издателство „Колибри си поставя задачата да отговори най-пълно на нуждите на чуждоезиковото обучение по френски език в достъпна форма. За да се ползва от максимален брой ученици и студенти, всички обяснения и термини са поднесени на български език, а в скоби се дава френското съответствие, съобразено с най-съвременната терминология в областта на френската граматика. Помагалото се състои от три дяла:

Въвеждаща теоретична част, която съдържа конкретна информация за френския глагол, видовете спрежения и техните особености;

100 таблици с типови спрежения, които улесняват преминаването от модела към конкретния глагол;

списък със 7 000 френски глагола, почерпани от корпуса на „Le Petit Larousse, „Le Petit Robert, „Le Grand Robert, „Le Dictionnaire de 1"argot (Ed. „Larousse), „Le francais non conventionnel (Ed. „Hachette), които препращат към стоте образци и представят глаголите във френския език - от най-често употребяваните до най-редките, от най-съвременните до най-остарелите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^