Сребърният клин (2011)

Сребърният клин (2011)

Още оферти

Описание
Ключови думиФентъзи
Езикбългарски
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Астронумерологията, обединявайки двете науки астрология и нумерология, дава точната диаграма на конкретен човешки живот от раждането до смъртта. Няма нужда от сложни ефемериди – базираме се върху цифрите на рождената дата, на слънчевия знак, на планетата управител и на декадата.
Астронумерологичес кото изследване на рождените дати дава точна информация за дълбоката природа на човека, за качествата и за недостатъците му; накратко, то разкрива особеностите на характера, външното поведение, физическия вид и т. н.
Благодарение на тази несложна методика сме в състояние да отгатнем възможностите, провалите и успехите, които човек може да познае в живота си. Освен това можем да предположим какъв багаж носи той от предишен живот, какви цели гони, както и какъв път е избрал да следва, за да ги постигне.
Тази книга ще ви помогне във вашето ежедневие, като ви напътства как да изчислите:
* рождената вибрация – основната ви идентичност с вашите качества и недостатъци.
* скритото число – то показва ВЪТРЕШНИЯ живот, тоест латентните ви качества.
* космологическата вибрация – това е вибрацията на пътя, която ви ориентира каква е съдбата ви
* комбинираната вибрация – тя показва кулминационната точка, идеалът, който трябва да достигнете по време на земния ви цикъл.
* числото на равновесието – то символично разкрива най-лесния път за постигане на всяка цел.
* циклите на живота: периодът на засяване (до 35 години) и на жътва.
* индикатор за първия цикъл – дава сведения за промените, които стават в различните сфери от живота между 27 и 33 години.
* числото на връзката – то ни показва какво трябва да се подобри, за да започнем позитивно втория етап от битието.
* индикатор за втори цикъл – дава сведения за промените, настъпващи в живота между 59 и 65 години.
* подходящите за вас професии и занаяти.
* вибрацията на календарната година и нейния личен тон – какъв период ни очаква, как се развиват здравето, работата, любовта, и какъв идеал трябва да постигнем през годината.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^