Стани лидер или формиране на личната харизма (2008)

Стани лидер или формиране на личната харизма (2008)

Стани лидер или формиране на личната харизма (2008)

от 10,80 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници160

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Практическо ръководство по системата ДЕИР

Харизмата - това е дар от боговете, свойство на победителите. В древността се е смятало, че с харизмата са надарени тези, които са трябвало да станат силните в този свят - царе, герои, полубогове, тези , които а могли да променят света. Притежателят на такъв дар привлича към себе си вниманието на околните. На хората им се иска да го слушат, да му се подчиняват, да направят нещо приятно за него.
Но харизмата не е сляп дар от боговете - това е сбор от качества и свойства, характеристика за човека, който приковава вниманието на околните, привлича хората, на тях им е приятно да са около него. Харизмата създава лидера, лидера създава обществото, а обществото определя историята.
И тези качества могат да се придобият и усъвършенстват от всеки. Чрез методите, упражненията и практиките, описани в книгата, вашето влияние и възможности ще нараснат и вие ще можете да развиете качествата си на лидер, да разширите личното си влияние, да се превърнете в магнетична личност, с минимални усилия да постигате това, което ви е необходимо.
Разбира се, харизмата е нужна не на всеки, а само на този, който има мечта и решимостта да се докосне до нея.
Това практическо пособие се основава на опита и методите на Института ДЕИР, които се преподават в повече от 30 страни по света. Чрез тези методи много хора по света са постигнали това, което са искали, променили са живата си, станали са успешни и щастливи.
Ако искате да постигнете нещо в света на хората - тази книга е за вас!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^