Стипендии за образование и специализация в Европа, Австралия и Канада (2004)

Стипендии за образование и специализация в Европа, Австралия и Канада (2004)

Стипендии за образование и специализация в Европа, Австралия и Канада (2004)

от 12,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПериодика
Езикбългарски
Брой страници286

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Справочникът „СТИПЕНДИИ за образование и специализация в ЕВРОПА, АВСТРАЛИЯ и КАНАДА'' е първият опит в България за обобщаване и систематизиране на информацията, отнасяща се до възможностите за получаване на стипендии и финансова помощ от български граждани в 30 европейски страни, Австралия и Канада. Той е своеобразно продължение на изданието „СТИПЕНДИИ за образование и специализация в САЩ".

Огромен брой фондации и организации оказват безвъзмездна финансова подкрепа на проекти, свързани с дейността, която осъществяват. Много от тях ще срещнете за първи път в справочника. Стипендии, предоставяни от посолствата на различни държави, също са неизвестни за повечето българските граждани, защото се губят в морето от информация, която ни залива всеки ден.

В изданието са систематизирани по азбучен ред фондации, организации и учебни заведения, предоставящи финансова помощ за обучение и научни изследвания в държави от три континента, което дава изключително широко поле за избор. Тук ще намерите броя на стипендиите и техния размер; областите, за които се отпускат; срока за подаване на документи, както и адрес, телефон, факс, имейл и уебстраница за контакти и повече информация.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^