Стратегически маркетинг за нестопанските организации (ISBN: 9789549964684)

Стратегически маркетинг за нестопанските организации (ISBN: 9789549964684)

от 45,00 лв 2 оферти
Описание
Нестопанският маркетинг се превърна в отделна и легитимна област, част от научната дисциплина маркетинг. Много водещи изследователи и учени, както и растящ брой докторанти намират в проблемите за нестопанския маркетинг интелектуално предизвикателство, както и възможност да усъвършенстват уменията си за доброто на обществото.

Все повече и повече агенции в държавния и частния нестопански сектор осъзнават потенциала на този маркетинг, който може да им помогне в облекчаването на такива проблеми като свръхнаселеността, борбата със СПИН, опазването на околната среда, наркоманията и алкохолизма. Нестопанският сектор все повече се интернационализира. Много нестопански организации формират международни сдружения. Книгата предлага много международни примери, най-богатия опит в тази сфера. Авторите се поканили опитни практици, които подкрепят научното съдържание с проникновения от реалния живот, с дела на хора от "първата бойна линия" на нестопанския живот.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^