Стратегии за търгуване на финансовите пазари (2005)

Стратегии за търгуване на финансовите пазари (2005)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика
Езикбългарски
Брой страници250

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Както във всички професии, така и в търгуването на финансовите пазари, всеки има нужда от подходящ инструментариум. За всяка ситуация от професионалното битие трябва да имаме подходящ инструмент, с който да произведем съответния продукт, като при търгуването това, разбира се, е печалбата. Също така, колкото повече инструменти имаме на разположение, толкова повече дейности можем да извършваме и толкова по-качествен ще е резултатът от нашата работа, както и приходите от нея. Ако трябва да пробием дупка, а имаме само чук и трион, ще срещнем сериозни затруднения, ако изобщо стигнем до положителен резултат. Много по-лесно ще ни бъде, ако сме си набавили дрелка.
Тъй като финансовите пазари са концентрирано отражение на реалния живот, за да търгуваме успешно на тях ни трябва съответния инструментариум. В този случай обаче се нуждаем не от чук или тесла, а от набор от стратегии и системи, които са изградени от индикатори и конфигурации. На базата на тези стратегии и системи трябва да си изградим собствен стил на търгуване, който да е достатъчно гъвкав и да ни позволява бързо да избираме точните инструменти при промяна на пазарните условия. Само по този начин може да имаме дългосрочен успех на финансовите пазари. В противен случай ще се сменят периоди на успехи и провали и може един ден да установим, че е имало и по-добри занимания за запълване на времето.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^