Стъпки от началото (2004)

Стъпки от началото (2004)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕнциклопедия
Езикбългарски
Брой страници656

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Една източна мъдрост казва: Път от хиляда мили започва с една стьпка.
Сборникът „Стъпки от началото" за всеки един от участващите в него може да се окаже точно онази една стьпка, от която да започне дългият път на филологическото търсене, изследване и познаване, може да е начало на онова нескончаемо приключение сред думи, образи и идеи, което пленява и привързва към себе си с невидимата нишка на любопитството и любовта към езика, текста и творбата.
В него са включени текстове на студенти - бакалаври и магистри от всички специалности във Факултета по славянски филологии на Софийския университет „Св. Климент Охридски", представени като курсови работи през последните две учебни години във катедрите по български език, по руски език, по теория на литературата, по българска литература, по кирилометодиевистика , по руска литература, по славянски литератури, по методика на обучението.
От съставителите
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^