Super Safari Level 1 Activity Book (0000)

Описание
за предучилищно обучение 90 учебни часа на ниво, които могат да се разширят до 180 напълно нова учебна система за деца от 3 до 5 години
Разработена на базата на успешната методика на Super Minds, учебната система Super Safari придружава учениците по време на първото им пътешествие в света на английския език. С помощта на холистичния подход, който се фокусира върху процеса учениците „да станат умни, учебната система обхваща всички аспекти на обучението, развивайки концентрацията, паметта, мисленето, двигателния апарат и възприятията, както и креативността им. С помощта на героите Поли, Лео и Джина, учениците се впускат в забавни приключения, допълнени от пълноцветни истории, песни, изкуство и занаяти, и много игри. Заедно с животните учениците откриват увлекателния свят, който ги заобикаля, удоволствието от съвместните игри, важността на споделянето и други социални ценности.
DVD-ROMът към учебника осигурява анимирани песни и забавни игри към всеки урок.
Мултимедийният DVD-ROM Presentation Plus съвместява цялото съдържание на учебната система, допълнителните материали за учителя, инструментите за работа с интерактивна бяла дъска, видео и аудиозаписите на лесна за работа платформа.
Допълнителното DVD към системата осигурява анимирани истории и песни.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^