Superbrands Bulgaria (ISBN: 9789549196511)

Superbrands Bulgaria (ISBN: 9789549196511)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В страните, в които се реализира глобалната програма Superbrands, вече 55 на брой, едно от ключовите събития е публикуването на едноименната книга на националния език на страната и нейната премиера. Това е своеобразна енциклопедия на най-забележителните търговски марки, известна на Запад като Библията на супербрандовете. Изданието има широка читателска аудитория, ползва се с авторитет и доверие сред деловите кръгове, ключовите публики и потребителите, защото дава отлична представа за лидерите на националния пазар и за неговото развитие.

Книгата е изключително луксозно широкоформатно издание в стил coffee table. Тя следва стриктно високите стандарти на организацията Superbrands. На челно място се публикува съставът на Борда на Superbrands за съответната страна с кратко професионално представяне и снимка. Следват историите на успеха на търговските марки, постигнали в процеса на оценяване критериите на статута Superbrands. Това са богато илюстровани презентации на всеки отделен бранд на две страници, представени в следния формат:

Пазар
Постижения
История
Продуктът
Съвременно развитие
Промоция
Ценности на марката
Факти, които не са широко известни

Първото издание Superbrands излиза във Великобритания през 1995 г. и в него са публикувани историите на успеха (Case Study) на най-желаните и най-високо оценените търговски марки в Обединеното кралство. В него намират своето място брандове като международните икони American Express и Coca-Cola и британските любимци British Airways и Cadbury.

Първата международна книга Superbrands е издадена в Австралия. Следва успешното реализиране на програмата в Дания, САЩ, Хонконг, Испания, Франция, Португалия, Швеция, Турция, Япония, Канада, Гърция, Чехия, Полша и др.

През 2000 г. Superbrands пуска на пазара своя първи нов продукт с издаването на книгата Business Superbrands - програма, която специално е фокусирана върху търговските марки business-to-business. До момента са издадени четири тома в Обединеното кралство и осем в други страни, сред които Франция, Испания, Италия, Русия, Швеция, Индия и др.

Следващата година е издадена eBrandLeadres, в момента eSuperBrands, с цел да анализира успеха на търговските марки в он-лайн пространството и да даде eSuperbrands статус на първите марки, които се появяват он-лайн. През 2002 г. CoolBrandLeaders, в момента CoolBrands, също е прибавена към портфолиото. Този проект има за цел да открои търговските марки в сферата на лайфстайла и модата, които са си извоювали добра оценка и препоръки сред лидерите на мнение и сред потребителите.

Други програми включват Sport BrandLeaders (в Обединеното кралство) и Luxury Superbrands (в Хонконг).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^