Свастика на ледовете. Секретната база на нацистите в Антарктида (2014)

Свастика на ледовете. Секретната база на нацистите в Антарктида (2014)

от 11,69 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Книгите на Кранц дават възможност на читателя да научи истината за Третия райх, чиято история не е завършила с капитулацията на Германия. Защото Хитлер е бил подкрепян и финансиран от твърде могъщи сили, които действат до ден днешен. Именно на тези сили Кранц посвещава първата си книга „Аненербе – секретният проект на Хитлер, която издателство „Паритет издаде през 2013 година за първи път на български език.

През 2014 година „Паритет издаде „Боговете на Третия райх и „Златото на Третия райх от поредицата на Кранц за възхода и краха на нацистката империя. „Свастика на ледовете е четвъртата книга от тази поредица и е посветена на най-интригуващия секретен проект на нацистите – създаването на секретна база в Антарктида. Построили ли са нацистите своя нов, Четвърти райх на ледения континент и дали той съществува и днес? За това и за много други неща ще прочетете в книгата на Кранц.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^