Светлина след смъртта (ISBN: 9789549195811)

Светлина след смъртта (ISBN: 9789549195811)
Описание
Ключови думиНовела, Роман

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Дълго време мислих, преди да разкрия частица от себе си, след всичко, което преживях. Дълго време мислих, дали да бъда напълно откровена пред толкова голяма аудитория и дълго време мислих, дали да се съглася да покажа следите от онзи миг, който преобърна живота ми и който няма да забравя никога до края на целия си съзнателен живот. Това ще е изповедта ми, това ще е разголената ми душа, такава каквато е всъщност -- без цензура, без редактиране, без плагиатстване. Ще бъда аз! Ще бъда себе си! И зная, че трябва да ви предам всичко това, за да изпълня мисията си достойно и по човешки.

Ще ви разкажа за детството си, за дните като девойка, които така и останаха най-щастливите в живота ми. Ще ви разкажа за това, как една майка е способна да се бори, как една жена може да победи, ще ви разкажа за живота и за смъртта, за човешката болка, за ужасното страдание, за ужасите, през които преминах, за добротата, за любовта, за прошката, за щастието, за вярата - за всичко ще ви разкажа!!! Ще ви предам онези тайни, които видях там горе, откъдето малцина се връщат, ще ви предам онова, което Великата сила, наречена БОГ, ми помогна да разбера и което трябва да предам на колкото мога повече хора по света, за да разберат в тези трудни, динамични и глобални във всякакъв аспект времена - смисълът на човешкото съществуване, смисълът на живота и смисълът на смъртта!

Ваня Червенкова
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^