Световен атлас + CD (ISBN: 9789542601548)

Описание
Ключови думиАтлас, География, Туризъм
Брой страници128

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В "Световен атлас" са включени най-съвременните компютърно изработени карти на континентите и отделните географски региони. От Австралия до Южна Америка и от Северния до Южния полюс картата на всяка държава е представена в ярки и отчетливи цветове, така че читателят лесно да открие търсения обект и да се ориентира за особеностите на ландшафта.

В Световен атлас" ще откриете над 10 000 наименования на селища и природни обекти плюс националните флагове на всички държави.
На всяка карта държавите, регионът или континентът, върху които пада акцентът, са показани и в контекста на заобикалящия ги свят.
Текстът, съпътстващ картите, дава кратка информация за съвременния облик, историческото и културно развитие на дадената държава или географски регион.
Тематичните карти на света хвърлят допълнителна светлина върху постоянно променящата се повърхност на нашата планета, нейния климат, растителност и население.
Приложеният към атласа компактдиск съдържа 47-те цветни карти, включени в печатното издание. Картите могат да се разпечатват директно от CD-ROM. На тях не са означени названията на селищата и природните обекти. Това ги прави универсални и позволява да се използват с познавателна или образователна цел от читатели от всички възрасти.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^