Световна икономика (2015)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиУчебник
Езикбългарски
Брой страници356

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Преподаването на дисциплината "Световна икономика" е приятно, но и трудно начинание. Това е динамична материя, свързана с непрекъснати процеси на промяна, развитие и немалко "изненади". Глобализиращият се икономически свят ежедневно се изправя пред нови предизвикателства и проблеми. Правителствата адаптират икономическите си политики в съответствие с тези промени.

Опровергават се едни и се раждат нови или "възкръсват" забравени стари теории.
Целта на авторите на този учебник е да улеснят своите студенти в процеса на овладяване на сложната материя на световната икономика. Авторите са убедени, че подобен специализиран курс трябва да стъпва и да надгражда над основите на микро- и макроикономикса. Ето защо логиката на този учебник следва стандартната структура на множество подобни учебници от цял свят.

Учебникът е предназначен за всички форми на обучение в икономическите специалности на висшите убечни заведения, където се изучава дисциплината "Световна (международна) икономика".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^