Събиране на парични вземания (2014)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници260
Тегло382

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Стефан Стефанов е адвокат и главен асистент по гражданско и търговско право в СУ "Св. Климент Охридски". Има множество публикации в правни списания, а през 2011 г. излиза монографията му "Преферентните искове за попълване на масата на несъстоятелността".
С настоящия наръчник авторът се обръща към по-широк кръг читатели, споделяйки дългогодишния си опит в областта на събирането на вземания и производството по несъстоятелност. Книгата представлява систематизирано ръководство за избягването на лоши вземания и тяхното събиране чрез уредените от закона способи, като предлагането на редица практически съвети я прави още по-полезна за читателя. Изданието е предназначено за търговци, мениджъри и други лица, чиято работа е свързана с управлението на кредитни рискове и събирането на вземания. То би представлявало интерес и за читатели с юридическо образование, които нямат достатъчно опит в тази материя.
Книгата включва и диск с нужните нормативни актове и формуляри.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^