Съчинение описание за 2. -7. клас (ISBN: 9789540124858)

Съчинение описание за 2. -7. клас (ISBN: 9789540124858)

Съчинение описание за 2. -7. клас (ISBN: 9789540124858)

от 4,50 лв 3 оферти
Описание
Книгата е предназначена за всички, които се интересуват от обучението за създаване на текстове описания: учители по български език, студенти, методици, педагози, психолози, лингвисти и др. В нея се представят конкретни практически педагогически решения. Те могат да обогатят и обновят техниките и технологиите на обучението с идеи за: - стимулиране на писането на текст описание;- активизиране на възприятия, представи, емоционални стимули и разсъждениявъв връзка с бъдещия текст;- овладяване на модели за подбор на текстово съдържание; - планиране и подреждане на текст описание.
Описанието на техниките и технологиите за обучение включва достатъчно богата информация за целите и същността на всяка техника, за дейностите, които трябва да извършат учениците. Разработени са и критерии за оценяване на качеството на различни по тематична организация и обект на пресъздаване текстове описания.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^