Съдба по избор (2014)

Описание
Дойчин Дойчинов е роден на 25 септември 1939 г. в Ново село, Пловдивско. Завършил е Факултета по журналистика на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Специализирал е във Факултета по журналистика на Московския държавен университет "М. Ломоносов" и в Академията за обществени науки при ЦК на КПСС в Москва.

Работил е във вестник "Отечествен глас" - Пловдив и във вестник "Работническо дело". Бил е на отговорна партийна работа.

Негови статии са отпечатвани в редица руски, грузински, украински, молдавски, чешки, германски и италиански издания. Автор е на книгите "Фронт без огнева линия", "Паролата остава същата", "Пътеводител Пловдив", "Общините на Пловдивска област", "Пловдив - от А до Я" и "Пловдивски светини". През 2011 г. издава книгата "Пробуждане", а през 2013 г. - "Шерше ла фам".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^