Съседът ми трилионер (2002)

Съседът ми трилионер (2002)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници152

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Повечето от предлаганите на пазара книги за борсовата търговия съдържат купища съмнителни съвети, но за пръв път в историята на този вид книгоиздаване излиза книга със 100 процента съмнителни съвети!

И тази книга се нарича "Съседът ми трилионер", между кориците на която ще откриете:
- Непоклатими, научно проверени принципи за търговия с ценни книжа, обяснени на език, който е почти обидно кратък и ясен;
- Речник на ключови икономически термини за всеки брокер, който съдържа важни понятия като "подложка за мишка" и "кликване";
- Съвети за дългосрочните инвеститори: точно кои акции да задържите в портфейла си за пет, десет, петнадесет минути, а и повече;
- Объркващи и абсолютно лишени от смисъл чертежи и диаграми;
- Сбъркани сметки;
- И още много, много неща (но поради факта, че брокерите притежават силно ограничена способност за концентрация, тези неща все пак НЕ СА прекалено много).

"Ако Съседът ми трилионер беше акция, щях да я купя веднага, да я продам, а след това отново да я купя - толкова е готина!"
Стейси Гелман, Интернет-брокер

Анди Боровиц споделя опита си като борсов брокер и желанието си да стане първия трилионер в историята на Америка, който отказва да свали хавлията си. Много хора са убедени, че той е най-богатия човек в САЩ, но името му никога не се появява в списъка на "Форбс" за първите 400 богаташи в страната. Причината? Състоянието му се измерва с толкова много нули след първия знак, че те не могат да се поберат на една страница.

В редките моменти, в които не е пред компютъра, той е редовен доставчик на хумор за издания като "Ню Йоркър" и "Ню ЙоркТаймс". Артист и писател, той често се изявява в постановката "Приказки от наталина", която се играе на сцената на Нюйоркския общински театър.

Боровиц се издържа от доходите, които му носят различни акции.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^