Съврeменна фитотерапия Т. 2 от Съкровищница на българската народна медицина (2013)

Съврeменна фитотерапия Т. 2 от Съкровищница на българската народна медицина (2013)

от 24,00 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници880
Тегло1182

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Опитът на българската народна медицина и лечителско изкуство при лечение на най-разпространените заболявания по МКБ-10.
В настоящето издание на „Съкровищница на българската народна медицина - том 2: Съвременна фитотерапия, авторът разглежда и описва прилагането на природни методи за лечение на над 800 вида болестни състояния. Приложени са за употреба над 1000 вида лечебни растения, натурални продукти и растителни видове.

Типовете заболявания са разгледани съгласно Международната класификация на болестите – 10 ревизия (МКБ-10), и са синхронизирани в сравнителни таблици с познатите от научната и народната медицина наименования на болестите. За всеки вид болестно състояние е даден пълен списък от лечебни растения, натурални продукти и растителни видове, които практически и научно доказано помагат в оздравителните процеси. Поради очевидна необходимост са внесени допълнения на средства за лечение, извън класификацията на болестите по МКБ-10, както и средства за лечение във ветеринарната медицина.

Авторът е дал примерни и проверени от него в практиката начини и средства за лечение на болестите.

„Всеки медик, лечител или болен може според своите знание, опит и нужда да състави собствена схема за лечение. На добър час!
Васил Канисков
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^