Съвременното право (ISBN: 9789547306622)

Съвременното право (ISBN: 9789547306622)

Още оферти

Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници496

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В сборника са поместени резултатите от изследванията на български юристи, свързани с проблемите и тенденциите в съвременното българско право. Те бяха представени на Националната научно практическа конференция \"Съвременното право - проблеми и тенденции\", посветена на 20-годишнината от създаването на сп. \"Съвременно право\" - издание на Юридическия факултет на СУ \"Св. Климент Охридски\".
Конференцията се състоя на 17 октомври 2010 г. в София, в Софийския университет \"Св. Климент Охридски\".
Изследванията, включени в книгата, са от различни области на правото, но разкриват редица общи проблеми и тенденции. Запознаването с тях ще обогати правните знания на читателя, ще подпомогне практиката, ще породи размисли.
Автори в сборника са представители на всички поколения в науката - учители на сегашното зряло поколение, учени в разцвета на силите си, млади асистенти и докторанти, както и студенти. Те представляват и академичните среди, и практиката. А това е предпоставка тази книга да е полезна както за студенти, така и за практикуващи юристи, и да допринесе за преодоляване на проблемите в развитието на правото.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^