Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Съществува ли заговор срещу човечеството? Вярно ли е, че от много години представители на някои извънземни цивилизации имат официален договор с американските военни и работят съвместно с тях в дълбоко засекретените подземни бази?

Вярно ли е, че консумацията на генетично модифицирани храни въздейства пагубно върху ДНК на човека и възпрепятства активирането и на останалите десет нейни спирали? След целия технологичен "бум" живеем ли наистина по-добре? Какъв е критерият ни за по-добре? Закъде непрекъснато бързаме и какво постигнахме с това? Много въпроси възникват, ако започнем да се замисляме - и ако не бяхме непрекъснато толкова забързани или травмирани, или заробени, отдавна щяхме да започнем да си ги задаваме, а на много от тях може би вече щяхме да сме намерили и отговор.

Надяваме се, че ще намерите поне част от отговорите на тези въпроси на следващите страници. Ако сте готови за тях и пожелаете да ги получите. Вгледайте се в тъмното и поемете отговорността за това, което ще видите там. Защото тази отговорност е на всички ни и всичко зависи от самите нас. Защото всички сме едно - и когато наистина осъзнаем това, ще започне промяната. Разполагаме със свободна воля -въпросът е какво ще изберем да направим с нея.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^