Тайните на даоския масаж (ISBN: 9789546856722)

Тайните на даоския масаж (ISBN: 9789546856722)

Тайните на даоския масаж (ISBN: 9789546856722)

от 8,99 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиЙога, Медицина, Здраве, Здраве
Брой страници208

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Александър Медведев е първият европеец, посветен в тайното учение на клана Шоу-Дао. Даоските знания в древността са се използвали за ускорена подготовка на воините, позволяваща им не само да се адаптират към бързо променящата се ситуация и да се справят със стреса, но и да бъдат в пълна хармония със себе си и заобикалящия ги свят, наслаждавайки се на самия факт на своето съществуване. Предложените в тази книга упражнения, психотехники и методи на формиране на хармонична личност се основават на това учение. Медицинските знания на клана Шоу-Дао включват:
Техники за масаж и самомасаж
  Медитативни и дихателни упражнения
  Рефлексотерапия
  Системи за правилно хранене
  Психотехники за здраве
  Методики за подмладяване
  Засилване на имунната защита
  Възстановяване на енергийното равновесие на организма
  Лекарствени средства от растителен, минерален и животински произход
  Профилактика и лечение на заболявания
 Освен лекарствените, екстрасензорните, диетичните, масажно-мануалните и рефлексотерапевтични те методи на въздействие, даосите успешно прилагат индивидуално и групово психотерапевтично въздействие, хипнотични сеанси и медитация.
 Ефективността на лечебните методи на Шоу-Дао е потвърдена на практика. Много от тях се прилагат от лекари, посещавали семинарите на Медведев, и вече дават стабилни положителни резултати при лечението на редица тежки заболявания, включително и рак.
 Книгата е помогнала на много хора да се справят със своите вътрешни проблеми, да повишат жизнения си тонус, укрепят нервната си система и увеличат пределите на своите възможности, за да направят живота си пълноценен и удовлетворяващ.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^