Тайните на китайската медицина (ISBN: 9789546550651)

Тайните на китайската медицина (ISBN: 9789546550651)
Описание
Ключови думиЙога, Медицина, Здраве, Здраве
Брой страници320

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Здравето и лечебната храна

Отдавна е известно, че в Китай лечението на болестите е неразривно свързано с принципите на здравословното хранене, а китайската кухня е една от най-популярните в света не само заради вкусовите си качества, но и поради факта, че ястията имат и оздравителен ефект.

Тази книга дава представа за едно от най-интересните направления в традиционната китайска медицина – здравето и връзката му с лечебната храна. В нея се описват различни подходи към храненето за здравите и болните в зависимост от годишните времена, лечебните свойства на хранителните продукти, а също и от природните особености на човешкия организъм. Специално внимание заслужава разделът, където са описани различните \"хранителни\" лекарства и полезните ястия в традиционната китайска медицина. Още повече, че те могат да бъдат приготвени от практически намиращите се във всяка къща продукти.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^