Тайните на продажбата (2010)

Тайните на продажбата (2010)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Не се подценявайте - можете да спечелите всяка сделка!

Правилата на продаването рядко се променят. В тях има един златен стандарт, неподвластен на времето. \"Тайните на продажбата\" е изключително практична книга, опшсваща именно този стндарт. Техниките, описани в нея, ще ви номогнат да подобрите успеха си в продажбите.

Книгата се състои от три раздела:
* Въпроси, отнасящи се до търговските срещи и търговските предложения;
* Най-ефективните методи за спечелване на сделки от съществуващи и нови клиенти;
* Всички необходими тайни оръжия на добрите търговци - от преговорите и управлението на контактите до измерването на вашата ефективност.

Тези съществени елементи често се пропускат, но ако се справите с тях, ще бъдете ва върха. Може би имате много работа, но за момент я оставете и отворете нази книга - в нея има неща, които може да се окажат много ценни за вас!

Джеф Кинг започва като уличен продавач на услуги за борба с вредителите в южен Лондон. Уроците, които научава в тези трудни условия, се оказват базценни. Постепенно той се изкачва все по-нагоре в различни компании, предлагащи услуги, докато накрая стига върха - ежедневно прави сделки за милиони лири стерлинги за мултинационални компании.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^