Тайните на щитовидната жлеза (2011)

Тайните на щитовидната жлеза (2011)
Описание
Ключови думиМедицина
Брой страници176

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Нервен съм, това нормално ли е?, „Защо съм толкова уморен?, „Непрекъснато ми е студено, какво не е наред?, „Каква е тази подутина ето тук, точно в основата на шията ми? Всеки от нас рискува да се сблъска с тези въпроси в един или друг момент от живота си и всички те са свързани с работата на щитовидната жлеза.

Нашето психическо състояние, настроението ни, външният ни вид, сърдечно-съдовата система, телесната температура и още много други функции на организма зависят от щитовидната жлеза. Това само по себе си говори колко важна е тя и колко важни са заболяванията, които я засягат. Повечето хора не знаят нищо за този орган, но броят на онези, които имат някакво страдание, свързано с нея, е много голям.

През последните десет години, макар че базовите клинични елементи са същите, терапевтичните възможности са променени радикално. Така че информацията за щитовидната жлеза, за начина, по който функционира, и за болестите, които я засягат, е от първостепенна важност. Това е и целта на тази книга.

Книгата се спира на най-новите научни данни, обяснява как трябва да се постъпва при лечението на преобладаващата част от клиничните случаи и какви са промените в прилаганите терапевтични методи.
На читателя се предлага модерна книга за щитовидната жлеза, която не оставя в сянка нито един значим аспект. Тайните на щитовидната жлеза не само ще обогати познанията на българския читател, но и ще го запознае със системата на здравеопазване в една развита западноевропейска страна като Франция.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^