Талантът на Toyota (2010)

Талантът на Toyota (2010)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Маркетинг, Мениджмънт
Езикбългарски
Брой страници336

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Toyota не просто произвежда коли, тя създава талантливи хора. В настоящата книга специалистите от Toyota разкриват как можете във вашата компания да развиете талантливи хора и да постигнете забележителни резултати. Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер ви напътстват, чрез предлагането на полезни съвети, помощни средства за обучение и реални примери дадени от самите тях на базата на проведени изследвания и работа на място в продължение на две десетилетия.

„Талантът на Toyota ще ви преведе през строгата методология, която в Toyota прилагат, за да развиват индивидуалности вътре в компанията, които да постигат високи резултати в работата си. Авторите дават конкретни примери, необходими за обучението на служителите във всички сфери – от магазините за продажби, през техниците (механиците) до персонала в обслужващите звена. Чрез дадените примери ви показват как да подкрепяте и окуражавате всеки от служителите, за да може той да достигне максималния потенциал, който притежава.
В книгата ще откриете знание от първоизточника, от което се нуждаете, за да може да определите какво ви е необходимо, за да се развивате и да изготвите план за обучение на вашите служители; да разберете различните видове работа и как да разделите сложните дейности на по-достъпни; да установите правила за поведение като правилно подготвите вашето работно място; да откриете и да развиете хора, които могат да се превърнат в потенциални обучаващи за останалите; успешно да обучите членовете на екипите от различните работни сфери във вашата компания.

В „Талантът на Toyota Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер ви показват как да извлечете максимума от хората, които живеят с философията на вашата компания и работят заедно за постигането на общите цели.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^