Тестови задачи и забавни игри по география и икономика за 7. клас (ISBN: 9789541806548)

Тестови задачи и забавни игри по география и икономика за 7. клас (ISBN: 9789541806548)

от 4,05 лв 2 оферти
Описание
Предложените тестови задачи и забавни игри по география и икономика за 7. клас имат за цел да улеснят усвояването на учебния материал и практическото му приложение. Важен момент във всяко обучение е съпоставянето на съответните педагогически цели с нивото на постигнатите резултати. Използването на традиционни и съвременни учебно-педагогически методи и похвати изисква творчески елемент в поднасянето, усвояването и оценяването на учебния материал. Това са водещи моменти, заложени в учебния комплект по „География и икономика за 7. клас на издателство „Булвест 2000.

Авторите на настоящите тестови задачи и забавни игри, съобразявайки се с ДОИ на МОН, са разработили разнообразни по тип, съдържание и цели тестови задачи, забавни игри и др. Всички те са подчинени на целите на обучението по география и икономика за 7. клас. Последователността на задачите в сборника следва съдържанието на учебника за този клас. Той е особено важен за усвояването на географското познание в областта на регионалната, физическата (природната) и социално-икономическ
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^