Тестови задачи по история и цивилизация за 7. клас (ISBN: 9789541806685)

Тестови задачи по история и цивилизация за 7. клас (ISBN: 9789541806685)

от 4,32 лв 2 оферти
Описание
Учебното помагало предлага тестове и задачи по история и цивилизация за 7. клас, като се поставя акцент на практическата дейност в обучението. При съставянето на задачите са подбрани характерни и значими факти от Праисторията, от живота на Древен Египет, Елада и Рим, които разширяват познанието на учениците и провокират интереса им към историята.

Книгата се състои от две части, диференцирани според вида на тестовите задачи в нея. Първата част включва задачи с избираем отговор, които са структурирани съобразно формата на МОН за външно оценяване. Втората част съдържа задачи със свободен отговор.
Двете части на помагалото дават възможност да се изготвят комбинирани тестове за проверка на знанията и на уменията на седмокласниците. В края е даден ключ с верните отговори на задачите, което превръща помагалото в самоучител за седмокласниците и подпомага контролната дейност на учителите.
Книгата е полезна както за самоподготовката на учениците, така и за контролната дейност на учителите на входно, текущо и изходно ниво.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^