Тетрадка по руски език за 5. клас "Школьник 1 (0000)

Тетрадка по руски език за 5. клас "Школьник 1 (0000)

от 4,05 лв 2 оферти
Описание
Учебната тетрадка за 5. клас по руски език е част от учебния комплект "Школьник 1". Тя включва разнообразни упражнения и богат тренировъчен материал към всеки ситуативно-тематичен блок от учебното помагало. Упражненията са насочени за развитието на навиците и уменията на учениците в различните видове речева дейност, най-вече четене, говорене и писане по най-съвременна методика на чуждоезиковото обучение. Като допълват съдържанието на "Школьник 1", те могат да се използват както за работа в клас, така и за самостоятелна домашна работа
Задачите са с познавателен и занимателен характер, включени са много гатанки, кръстословици, игри, тестови задачи, съобразени с възрастта на учениците. Те позволяват работа не само върху езиковото, но и върху цялостното личностно развитие на ученика. Тетрадката включва и богат илюстративен материал, осигуряващ изискването за нагледност на обучението на този етап.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^