The English Ladder Level 4 Flashcards (2012)

Описание
Учебната система е разработена за ученици, които учат английски език от 1 до 3 часа седмично. Идеята на авторите е системата да расте заедно с учениците, затова първите две части са базирани върху истории, а вторите две части - върху теми. Част 1 се фокусира върху говоренето, част 2 - върху четенето и писането, части 3 и 4 - върху всички умения.
Одобрена от МОН със Заповед №РД 09-320/04.03. 2014 г.
Всяка страница от учебника има съответстваща страница в работната тетрадка за допълнителни упражнения. Всеки урок включва 2 песни, които представят новата лексика, следвани от комуникативни упражнения, позволяващи на учениците веднага да използват новите думи. Забавните истории представят различни добродетели и положителни примери на поведение, а също и преговарят новата лексика.
В по-горните нива на учебника упражненията са допълнени от лексикални рубрики, с които учениците могат да упражняват четенето, и граматични рубрики, представящи основните граматически конструкции. Всеки урок завършва с обобщаваща страница и специална страничка, посветена на междупредметните връзки.
Учебната система е атрактивна за учениците и лесна за работа. Ръководството за учителя осигурява подробни инструкции към упражненията от учебника и работната тетрадка, както и допълнителни упражнения, тестове към всеки урок и към всяко ниво.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^