Ти си любовта (ISBN: 9789549420432)

Ти си любовта (ISBN: 9789549420432)
Описание
Ключови думиПоезия

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Зарадвай любимия си човек с това разкошно издание, събрало най-хубавите любовни стихове и песни на големия български поет Евтим Евтимов. Като подарък към книгата има компактдиск с много популярни песни в изпълнение на Веселин Маринов, Шик, Ритон, Георги Христов, Домино, Тангра, Щурците, Импулс, Спринт, Камелия Тодорова, Панайот Панайотов, Катя Филипова, Мариана и Тодор Трайчеви, Диди Господинова, Трамвай № 5, Йорданка Варджийска и Райко Кирилов, Орлин Горанов, Козирок, Кукери.
Евтим Евтимов е поет, създал едни от най-вдъхновените химни за любовта в българската поезия. Изпълнени с нестихваща жажда за обич, те окриляват вече няколко поколения читатели. Те могат да докоснат дори затрупания с работа и делнични грижи човек, в чиито мисли има съвсем малко пространство за поезия. Земни и нежни, искрени и истински, тези стихове проникват в тебе, усещаш как душата ти се изпълва с топлота и потребност да обичаш и да бъдеш обичан.
Затова не е случайно, че поезията на Евтим Евтимов е родила стотици песни, някои от които са вечна и непреходна класика в българската популярна музика. Любопитното е, че по едни и същи стихове са създавани различни песни. Така например в диска към книгата стихотворението Обич за обич (по което има 14 песни) звучи в изпълнение на Георги Христов и Кукери, Ако ти си отидеш за миг е изпълнявано от Импулс и Катя Филипова, Целият ми свят – от Трамвай № 5 и дуета Мариана и Тодор Трайчеви, Късно предчувствие – от Диди Господинова и Сигнал.
Дебюта си пред слушателите прави най-новата песен по стихове на Евтим Евтимов - Да бъдем двама, дело на известния композитор и аранжор Красимир Гюлмезов, в изпълнение на Шик.
Освен компактдиск към книгата има още подаръци – NESCAFE Classic и сметана COFFEE-MATE. Изданието се вписва в националната промоция на COFFEE-MATE на Нестле под мотото Създадени един за друг.
Традицията - да подариш на любимия си човек книга-бижу, продължава. След Обичам те (шедьоври на световната любовна лирика) и Да те жадувам (шедьоври на българската любовна лирика) това е третата книга от серията.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^