Това, без което (не) мога (ISBN: 9789547692626)

Това, без което (не) мога (ISBN: 9789547692626)
Описание
Ключови думиЛитература, Роман
Брой страници225

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Стигнах до убеждението, че духът и душата са единствено важните вечни истини.
 В един момент от живота всички започваме да разбираме - или поне да се питаме - кое е това, без което не можем, и с кое е по-добре да се разделим. За Шърли Маклейн този момент е настъпил.
 Тя е обърнала гръб на хората, които се повтарят, на досадниците, грубияните, звездоманията, страха от остаряването и политическите пристрастия. В другия лагер са смелите журналисти, любознателните хора, добрите вибрации, актьорската игра, тренировките за тялото и ума и любопитството към света.
 В търсене на Големите истини за „космическата справедливост и „хармонията на Вселената Шърли обсъжда въпросите, които винаги са я вълнували: Свършва ли животът ни с физическата смърт? Преражда ли се душата? Какви са взаимоотношенията ни с Бог - къде спира Той и къде започваме ние? Заплаха или шанс е за човечеството 21 декември 2012 г. ? Ще се роди ли най-сетне нашето ново съзнание?
 В тази любопитна, забавна и мъдра книга живата легенда на Холивуд ни приканя да бъдем автори и режисьори на собствената си пиеса във всеки ден от живота ни. Какъв сценарий ще напишем за себе си и как ще изиграем ролята си зависи от нас.
 * След излизането на американския пазар, книгата веднага е поставена на челно място в класациите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^