Три забележителни точки върху медианите на триъгълника (2012)

Три забележителни точки върху медианите на триъгълника (2012)

Три забележителни точки върху медианите на триъгълника (2012)

от 4,28 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМатематика
Езикбългарски
Брой страници64

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата е предназначена за студенти, включително и за бъдещи учители по математика и информатика. Тя ще представлява интерес за активни учители, ръководители на школи и изявени ученици. Написана е разбираемо и увлекателно. Нейните автори проф. дпн. Сава Гроздев и Веселин Ненков, доктор по педагогика, са утвърдени специалисти по педагогика на математиката. Те участват в редица национални комисии към МОМН, свързани с обучението на ученици и студенти. Ръководители са на школи за квалификация на учители, изнасят лекции и четат основни университетски курсове.
Настоящата книга е посветена на геометрията на триъгълника и може да служи за задълбочено усвояване на апарата на барицентричните координати. Тя има и монографичен характер по разглежданата тема за три точки върху медианите в триъгълника. Представените резултати са генерирани спомощта на компютър и са добър пример за проследяване на научно-изследователс
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^