Трябва да имаш яки топки (2014)

Описание
Да имаш яки топки е състояние на духа, поглед към живота, начин на мислене!

Само един човек може да напише книга със заглавие „Трябва да имаш яки топки и този човек е Лари Уингет! След като безцеремонно ни каза „Спри да хленчиш! Размърдай си задника, „Не се скатавай! Работи!, „Не се прецаквай сам и „Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!, новата книга на Питбула на личностното развитие, която излиза у нас на 15 септември, е поредният ритник в задника, от който всички понякога имаме нужда.

Според Лари сме се превърнали в общество от хленчещи слабаци. Голяма част от хората са безхарактерни, оплакват се постоянно, забиват нож в гърба на другите, клюкарстват, нямат собствено мнение. Позволяват да бъдат тъпкани...

„Защо позволяваме да ни засипват с обиди?
Защо позволяваме на властта – на хората, които ние избираме и чиито заплати ние плащаме – да ни лъжат и манипулират?
Защо търпим работници и служители, които не си вършат добре работата, или мълчим пред шефа грубиян?
Защо си затваряме очите пред жестоко отношение към дете или животно?

Крайно време е да сложим точка на всичко това!

Крайно време е да се сдобием с яки топки, да действаме твърдо и непоколебимо!
Да отгледаш яки топки или да се сдобиеш с такива, няма нищо общо с различията между мъжката и женската физиология. Затова ви съветвам да забравите за физическия и сексуалния смисъл на израза, и да спрете да хихикате! Престанахте ли? Добре. Значи вече можем да поговорим за това какво всъщност означава да си отгледаш яки топки или да се сдобиеш с такива.

Да имаш яки топки, е състояние на духа, поглед към живота, начин на мислене!
- Не се извинявай, когато казваш истината
- Не си премълчавай и не лъжи
- Не всичко е битка – не спори с глупаци
- Хвани юздите на финансите си
- Дръж се „мъжки с половинката си и с децата си
- Не се страхувай да паднеш
- Живей дръзко - бъди уверен

Самият Лари Уингет е наясно, че в новата си книга говори за нов начин на мислене. За чисто нов начин на живот. „С други думи, да си отгледаш яки топки, няма нищо общо с онова, което е между краката ти, а с другото, което е значително по-нагоре – между ушите ти!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^