Трудът: Към устойчиво развитие на обществото (2012)

Трудът: Към устойчиво развитие на обществото (2012)

от 10,80 лв 2 оферти
Описание
Изследването, представено в книгата, представлява своеобразна панорама на същностните и съдържателни страни на обективните процеси на промените, на възникващите проблеми и тяхното решаване сега и в бъдеще. Анализирани са индивидуалният и общественият труд, спецификата и ролята на труда на работодателите, политиците, военните, символните специалисти и др. ; появата, развитието и изживяването на икономическите кризи, масовата хроническа безработица, социалните неравенства, войните и въоръжаването. Разкриват се същностните страни и изисквания на процесите на устойчивото развитие на обществото като единство на икономическото, социалното и екологичното, водещи до значими промени в облика на съвременния свят.

--------------------------------

Иван Нончев е професор и доктор на икономическите науки. Работи по проблемите на труда, доходите на населението и тяхната диференциация, социалните проблеми в обществото. Издал е самостоятелно и в съавторство над десет книги.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^