Туризмът - предизвикателства в условията на икономическа криза (2011)

Туризмът - предизвикателства в условията на икономическа криза (2011)

Туризмът - предизвикателства в условията на икономическа криза (2011)

Описание
Сборникът "Туризмът - предизвикателства в условията на икономическа криза" е реализация на тази интересна идея - за първи път у нас да се привлекат автори от най-различни български университети, има за цел да представи широк кръг проблеми на теорията и практиката на туризма на фона на световната икономическа криза, засегнала сериозно туристическата индустрия.
Много от предложените от авторите теми имат не само практико-приложен характер, но и привличат вниманието с конкретни решения и идеи за развитие на туризма в условията на икономическа криза. Именно със своята интердисциплинарност и иновативност, те представляват интерес не само за студентите, изучаващи днес туризъм в българските университети и колежи. С представените съвременни изследвания, прогнози и решения сборникът е полезен за туристическия бизнес, за мениджърите в туризма, за представителите в различни държавни структури и неправителствени организации, за всички, които обогатяват своята квалификация и знания в една от най-динамичните световни индустрии.
Изданието е предназначено за университетите и колежите, които подготвят бъдещи мениджъри и специалисти по туризъм, за студентите от различните бакалавърски и магистърски програми по туризъм в България; за дипломантите и докторантите, както и за всички в туризма, които знаят, че именно в този бизнес професионалният успех е невъзможен без формулата: обучение през целия живот...
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^