Търговско счетоводство (2012)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Право
Езикбългарски
Брой страници158
Тегло136

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Търговско счетоводство е учебно помагало, предназначено за ученици от професионалните гимназии по икономика и търговия. Написано е в съответствие с утвърдената от Министерството на образованието, младежта и науката програма за дисциплината и с действащите нормативни документи за счетоводството, в сила към юли 2012 г.
В него са разработени само характерни за счетоводството в търговските предприятия теми, каквито са темите за стоковите операции, приходите и разходите. Представени са техните особености в търговията на едро, в търговията на дребно, в ресторантьорството и в изкупвателната дейност. Обемът на темите е съобразен с профила на специалност „Икономика, управление и финанси на търговията\" към споменатите гимназии.
Към всяка тема са приложени решени задачи за пояснение на отчитането на разглеждания отчетен обект и нерешени задачи за упражнения.
С овладяването на материала ще се затвърдят и разширят познанията на учениците по счетоводство, необходими им за професията, която са избрали.
Търговско счетоводство може да се ползва и от мениджъри в търговията.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^