Убеждаване: Изкуството да постигаме това, което искаме (2008)

Убеждаване: Изкуството да постигаме това, което искаме (2008)

Убеждаване: Изкуството да постигаме това, което искаме (2008)

от 11,61 лв 2 оферти
Описание
Дейв Лакани е президент на Ha Bold approach, Inc, консултантска фирма за ускоряване на бизнеса. Той е успяващ предприемач и популярен лектор в области като убеждаване, въздействие, продажби, маркетинг, бързо реализиране на идеите и ускоряване на бизнеса. Дейв е винаги наясно с последните средства за достигане до потенциалните клиенти и тяхното убеждаване.

Знаете ли, че в повечето случаи изходът от убеждаването се определя преди да сте произнесли дори една дума?
Може би знаете да продавате, но замисляли ли сте се как да убеждавате? Експертът по убеждаване Д. Лакани дава лесни за изпълнение стъпки, които ще ви научат да убеждавате и да разберете биологията и психологията зад убеждаването.
Убеждаването е ключ към успеха в продажбите, маркетинга и преговорите. Макар че книгата акцентира върху бизнеса, същите принципи на убеждаване могат да бъдат приложени и в личния живот.
Лакани прокарва дебела разделителна линия между убеждаване и манипулация, наблягайки върху основната разлика помежду им. Истинското убеждаване се базира върху истината, почтеността и умението да задоволим очакванията на хората, които се опитваме да убедим. То е като танц между вас и човека, когото убеждавате.

Лакани ви учи на стъпките в този деликатен танц, показвайки как да прилагате доказалите се принципи на убеждаване в практиката. Вътре ще намерите:
Карта на процеса на убеждаване, от началото до края;
Инструменти за убеждаване и как да ги използваме;
Седемнайсет тактики за незабавно убеждаване;
Шест принципа на убеждаването;
Как да станем експерти в убеждаването само за 30 дни;
Лесни тактики за убеждаване, които ще използвате всеки ден.

Авторът привежда неопровержими научни факти, цитира бележити учени невролози и психолози, както и професионалисти в областта на въздействането върху други хора. Дадени са примери за убеждаване при продажби, реклами, преговори и лични отношения. Процеса на убеждаване е разделен на малки, лесни стъпки.
Искате да използвате Интернет, блогове, телесеминари или подкастинг? Научете точно как посланието ви да стигне до хората и да се открои от безбройните електронни послания, които ги заливат в наши дни!
Ако вече използвате някои техники за убеждаване, тази книга ще ви помогне да увеличите умението си да убеждавате, като овладеете още много стратегии и тактики, които ефективно преодоляват всяка ненужна съпротива. Така ще можете да убеждавате хората (вкл. потенциалните си клиенти) да приемат с готовност предложенията ви и ще увеличите шансовете си да постигате резултатите, които желаете.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^