Ultima: Войната на технократите ІІ. Маскарад (2005)

Ultima: Войната на технократите ІІ. Маскарад (2005)
Описание
Ключови думиФентъзи, Ужаси
Брой страници448

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

ULTIMA

Епичен разказ, вдъхновен от световноизвестната компютърна игра

Магически катаклизъм е променил завинаги древния вълшебен свят Сосария. Сега минало, настояще и бъдеще са едно цяло, изгрява нова епоха на открития и конфликти.

Войнствените юкаини, пресметливите технократи, Матриарсите на меърите и доблестните рицари на Нова Британия вече не са разделени от времето и пространството и пътищата им се пресичат. Крехкото примирие помежду им е заплашено от машинациите на невидим враг. И ако непримиримите врагове не преодолеят различията си, Сосария ще попадне под владичеството на бездушния технократски владетел лорд Блекторн.

МАСКАРАД

Книга II от трилогията

ВОЙНАТА НА ТЕХНОКРАТИТЕ

Изминали са две години от сключването на споразумението между жителите на Гарон и хората. Maгьосници и рицари от Нова Британия се присъединяват към войнствените юкаини, за да се опълчат срещу потайните, пресметливи технократи и страховитата им летяща машина, наречена Иглата на Браун.

Старите съюзи се нарушават, враговете стават приятели, но в хаоса на войната никоя от четирите страни в сблъсъка не подозира за съществуването на Четворния съюз - нова организация от висшестоящи предатели, която включва дори "неутрални" меъри в редиците си.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^