УНГ. Уши-нос-гърло (2015)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиАптека, Медицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници128

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

С тази нова библиотека предлагаме адаптирани решения на фармацевта и на неговия екип. Всеки тематичен труд ще ви позволи също така да задълбочите познанията си по хомеопатия и така да отговорите на различните очаквания на вашите клиенти.

Заболяванията в областта на УНГ стоят най-често в основата на търсените съвети в аптеката. Ако имате достатъчно познания, даването на съвет за хомеопатично лечение би било истински плюс за екипа в аптеката.

–Кои УНГ патологии с какви хомеопатични медикаменти могат да се лекуват?

–Какви симптоми да търсим, за да определим адаптираните хомеопатични медикаменти?

–Какво хомеопатично лечение при каква симптоматика е подходящо?

За да се отговори практично и ефикасно на тези въпроси, всяка патология се придружава с припомняне на патофизиологията, със схема за вземане на решение и реални случаи от аптечната практика, които ще ви водят от симптома към даването на съвет в аптеката.

Задължителни въпроси

За Вас ли е?

Опишете какво усещате...

Откога?

Често ли Ви се случва?

Вземали ли сте вече нещо при тези симптоми?

В момента провеждате ли някакво друго лечение?

При конкретно поискан медикамент:

защо сте избрали точно това лекарство?

Златни правила

Да се ограничим с острите и нерецидивни случаи и да оставим хроничните на лекарите.

Да препоръчваме преглед от лекар, ако в рамките на максимум 48 часа няма явно подобрение.

При остри заболявания в началото приемите да се повтарят много често, на всеки час, дори на всеки 1 час за 24 часа, а след това при подобрение приемите да се разредят от 3 до 5 пъти на ден през останалите дни.

Да се указват честотата и времетраенето на лечението; приемите да са по-редки при подобрение и да се спрат в края на симптомите.

За да се улесни спазването на лечението, дайте съвета писмено и запишете дозата върху медикаментите.

Хомеопатичното и алопатичното лечение могат да се съчетават.

Мишел БОАРОН е фармацевт. След повече от 30 години, прекарани в аптеката, тя споделя своя опит с фармацевтите от различни страни, от Тунис до Русия и от Таити до Полша.

Франсоа РУ е фармацевт, който работи в аптека в предградията на Тулуза и отговаря за обучението в рамките на университетската диплома по хомеопатия във Фармацевтичния факултет в Тулуза.

Фредерик ВОАРЕН е лекар на обща практика и хомеопат, който работи в град Фльор, област Лоара и е преподавател в Центъра за преподаване на хомеопатия на аптечния персонал.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^