Управление и развитие на ресторанта (ISBN: 9789546855060)

Управление и развитие на ресторанта (ISBN: 9789546855060)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Управление и развитие на Ресторанта

Откъде да започнем ресторантьорския бизнес?
Как да изберем концепция за развитие?
Как умело да планираме бързото разрастване на бизнеса?
Как да постигнем безупречно обслужване?
Как да привлечем и формираме постоянна клиентела?
Как да избегнем грешките?

Именно на тези въпроси е посветена настоящата книга. Тук подробно се разказва за подбора, наемането и по-нататъшното мотивиране на персонала, за кухнята на взаимоотношенията със служители и клиенти, за оперативните стъпки по организиране на производството и много други ключови теми. Авторът предлага решение на проблемите и отговаря на различни въпроси, засягащи сферата на ресторантьорския бизнес.

Книгата се състои от 19 глави, написана е на жив и достъпен език, илюстрирана е с множество примери от реалния живот. Адресирана е на първо място до тези, които работят в сферата на ресторантьорския бизнес, както за начинаещи, така и за хора с опит, защото именно от тях зависи успехът на новите и действащите вече ресторанти, кафенета, барове, бистра и т. н.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^