Управление на качеството в организациите за социална работа (2010)

Управление на качеството в организациите за социална работа (2010)

Управление на качеството в организациите за социална работа (2010)

от 10,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт
Езикбългарски
Брой страници336

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Монографията обобщава резултатите от проведено теоретико-емпирично проучване по проблемите на управлението и качеството в организациите за социална работа:
Разработен е концептуален модел за управление на качеството в организациите за социална работа.
Проучено е актуалното състояние по прилагането на елементи или цялостна система за управление на качеството в социалната работа у нас.
Разработен и апробиран е инструментариум за вътрешна оценка и самооценка на качеството в организациите за социална работа.
Разработеният модел и инструментариум показват възможности за приложението им в практиката по управление, оценяване и усъвършенстване на качеството в организациите за социална работа.
Разработеният инструментариум може да бъде адаптиран според спецификата и конкретните нужди както на различни по вид организации за социална работа, така и за целите на външното оценяване от висшестоящи институции с контролни правомощия в сферата на социалната работа у нас.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^