Управление на маркетинговия микс (2005)

Управление на маркетинговия микс (2005)

от 9,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски
Брой страници180
Тегло146

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Този учебник има за цел да запознае читателите със същността и основните елементи на управлението на маркетинговия микс на предприятията и да подпомогне формирането на практически умения в управлението на маркетинговите дейности. Той е базиран на приложението на маркетинговата концепция в управлението, изискваща цялостна ориентация на фирмените дейности към потребностите и желанията на потребителите.
В учебника се разглежда цялостния процес на управлението на маркетинговия микс на предприятията. Анализират се подходите за управление на отделните елементи на маркетинговия микс. в т. ч. за управление на продуктите, на цените, на каналите за реализация и физическата дистрибуция, на маркетинговите комуникации и управлението на продажбите.
При написването на учебника стремежът на авторът се е постарал да обобщи и отрази в подходяща логическа последователност съвременните постижения в областта на управлението на маркетинговия микс на предприятията. Той няма претенции (а и не си е поставял тази цел), че е обхванал всички проблеми в тази сфера. Авторът не претендира и за първооткривателство, както и че разгледаните от него подходи и изказаните мнения са безспорни. Ето защо той ще приеме с благодарност всички читателски становища и препоръки, които ще му помогнат в бъдещата работа.
Учебникът е предназначен за студенти от висши учебни заведения, за курсисти и учащи се в специализирани техникуми и училища, изучаващи дисциплините "Маркетинг", '"Мениджмънт на маркетинга" както и други маркетингови и управленски дисциплини. Той може да се ползва и от маркетингови специалисти, бизнесмени и от всички, които се интересуват от маркетингови и управленски проблеми.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^